FAQ

Vanliga frågor

Vad kostar ett projekt med Dramatoriet?
Kostnaden för att anlita oss dramapedagoger för ett projekt beror på hur många workshops ni önskar och er gruppstorlek. Är ni fler än 14 personer kommer vi oftast två auktoriserade dramapedagoger för att ge er som workshopdeltagare bästa möjliga upplevelse. Maila oss era önskemål och förutsättningar så återkommer vi med ett prisförslag. Kontakta oss här.

Var finns Dramatoriet?
Med Stockholm som utgångspunkt färdas Dramatoriet – helst med tåg – över hela landet. Oavsett var ni finns i landet tycker vi det är viktigt att ni får tillgång till kultur och skapande. Därför besöker vi idylliska byskolor i Härjedalen såväl som nybyggda omsorgsboenden på Södermalm.

Hur stor ska gruppen vara för en workshop?
Gruppstorleken påverkar hur många dramapedagoger som möter gruppen. Runt 14 personer brukar vara en bra storlek för en pedagog. Är ni fler deltagare kommer vi fler dramapedagoger. Deltagarnas behov påverkar också hur stor gruppen kan vara per pedagog. Vi anpassar upplägget utifrån era förutsättningar.

Håller ni teaterkurser?
Nej, vi arrangerar inte teaterkurser eller sätter upp teaterproduktioner. Däremot använder vi oss av dramapedagogiska gestaltande övningar i våra dramapass och leder fördjupande workshops kopplat till teaterföreställningar.

Kontakta oss gärna här så berättar vi mer!

Kommentarer

Lämna ett svar