Dramatoiret på företaget

Dramatoriet på Företaget

Dramatoriet erbjuder kreativa processer och mötestekniker för företag. Vi utformar workshops där du som kund bestämmer omfattning och innehåll. Våra processledare kommer till era lokaler och allt vi behöver är en golvyta och stolar att sitta på. Detta kan vi göra för dig:

 

  • Förbättra kommunikationen inom gruppen. Vi leder praktiska övningar och arrangerar effektiva möten som gör att deltagarna själva får uppleva och utveckla sitt sätt att kommunicera
  • Behöver ni processledning kring en specifik fråga eller utmaning? Genom OPERA-metoden tittar vi på en frågeställning och jobbar med allas lika deltagande för att få fram riktningar och strukturer på problematiken. Vi kan även utforma en handlingsplan för ert vidare förändringsarbete. Vi är licensierade att använda OPERA-metoden och kombinerar den med kreativa processer.
  • Vårt arbete bygger på allas engagemang och deltagande för att få en så bra gruppdynamik som möjligt. I samarbete med er ser vi till att designa för alla. Vi är en resurs som hjälper er att bli bättre på det ni gör varje dag.
  • Möter ni människor i er verksamhet? Vi hjälper er att vässa ert servicetänk och kundbemötande. En workshop med rollspel och stor igenkänningsfaktor bidrar till mycket skratt och aha-upplevelser. Vi får era kunder att bli stammisar!

Vi är mycket flexibla i vårt utförande och vill att just ni skall få en så bra upplevelse som möjligt.

Hör av er till oss med frågor och funderingar så hjälper vi er.

Vi kan projektledning och kreativa processer!

info@dramatoriet.se

 


Publicerat

i

av

Etiketter: